Ännu mer Mer Smak

DSC_0026DSC_0027

Mer Smak är en välgjord medlemstidning som håller bra nivå, tycker jag. Därför är det kul att att få medverka i den, vilket jag gör ibland och då handlar det ofta om att skriva om olika livsmedelsproducenter. Här blev det en artikel om bönor. Fotade gjorde André de Loisted.

Arkitekten nr 1 2015

I detta nummer av Arkitekten har jag skrivit om slottsarkitekten Andreas Heymowski. Möjliggjorde en av de bästa sakerna med att vara journalist – att möta intressanta människor, i miljöer man annars inte hade fått se.

Arkitekten

I nr 3 2014 av Arkitekten har jag skrivit en kortis om hur arbetsmöten kan bli effektivare och roligare, under vinjetten ”Verktyg”. Tidigare har jag skrivit om hur man kan arbeta med medborgardialogmöten på samma plats i tidningen.

 

Mer Smak – med norsk torsk

I Mer Smak nr 3 2014 har jag skrivit om linfiskebåten Frøyanes som fiskar en hel del av Coop:s Kravmärkta torsk. Roligt var det, att få åka på reportageresa till exotiska Måløy på norska vestlandet. Stora bilden tog jag själv.

SOS Business Mag

SOS Barnbyar ger ut tidningen SOS Business Mag. I nr 2/2012 intervjuade jag biståndsminister Gunilla Carlsson och Kennet G Forslund om biståndspolitiken. Och skrev om unga toppstudenters syn på csr (corporate social responsability).